Tuesday, 15 November 2011

Beach is my soul

Views
assalamualaikum
hye baby..
nie entry tak de motif oke..just nak share ngan korang..minat nana is beach ! beach ! beach...wakaka..saja maen ulang-ulang..nana suka pantai kan,sebab kan..pantai dapat beri nana ketenangan..pantai dapat buat gelodak dihati hilang tau..sungguh..pantai,aku cinta kepada mu!!

nana kan kalau nampak pantai,macam kera kena belacan..tak caye..nanti bawak lah nana g pantai yerk...oke..nana just nak share ngan ape yg nana buat last weekend ary tuh..nana p pantai tau..speechless giler biler nampak air pantai yang kebiruan..indah sangatsangat..korang2 semua kalau ada plan nk picnic or singgah pantai please ajak nana oke..

so,,i was take some pictures to share with u all
so nah,
and hargai oke
               
                                             
                             

indahkan ..
what??
im also speechless like you oke..
oh..i Love you beach !!
whats are you looking for..??
cantik kan suasana nye
r
jangan tanya sape kat sebelah nana tuh oke..wakaka
ank sedare tuh
kalau air tenang jer time tuh conpem nana terjun tau
               
                                             
                     
p/s : bakal suami kalau taknak bawak nana kat tempat camnie..dont dream to marry me oke..:-P
nota kaki: Oh saya rindu untuk ke pantai itu lagi !  

thanks for reading this      
Terima Kaseh Sudi Layan Entry Nana.Suke?Like Jep

1 sudah selongkar rahsia Nana:

liyana adilla said...

p pantai tak ajak kie pon..ngajuk lar ngn sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



SEGALA YANG TERCETAK DIATAS ADALAH HAK MILIK NANA FARINA@COPYRIGHT