Friday, 7 October 2011

akhirnya kedamaian timbul jua

Views
semalam saie sedih..

Assalamualaikum ...
semalam saie sedih,hati gundah,jiwa tak terang..macam2 masalah datang..then,tnpe pk pnjang g solat..tenangkan hati dan jiwa..tak tau lar knape perlu sedih even bule ketawa..semuanyer kerana masalah itu..masalah yg telah lme sy pndam..sumpah..bley gler dgn masalah nie..sy sendiri fenin memikirkannya..hilang akal..but not hilang kewarasan kay..haha..
biler Tuhan berikan saie ujian..sy nak cube hadapi nye dgn kesabaran..sy nak jadi tabah..then,dpat nikmat berganda2 dari Allah..
sy xmnyesal Allah pilih saie untuk mngalas beban nie..sebab btol kate org setiap kesabaran pasti ade dan terbalas dengan suatu nikmat..benar lah kate meraka itu..

pabila,hari ini..aku mndapat khabar bahawa masalah aku dan si `anon` telah pon selesai..Alhamdullilah..dimana pihak sebelah sana memohon maaf ats kesalahan dan kesilapan yang pernah dilakukan..walhal aku sendiri meminta maaf dgn mereka kerna aku tahu semestinyer salah ku juga semua nie berlaku..jadi,wajarlah aku memohon maaf..
terima kaseh..wahai my dear anon..sebab bagi saie hidup tenang..terima kaseh sangatsangat sebab doa kan kebahagian saie..saie trut doakan yang same untuk awak..
kami saling bermaafan..maka dengan itu..terlerai suda permasalahan yg cukop mnyakitkan ini..alhamdullilah..Tuhan Maha Kaya..berkat kesabaran dan doa membuahkan hasil,..
jadi..ari nie saie gembire la tersangat sangat...hahaha...
Tiade lagi,,aer mate,,saie bleh senyum mcm dulu lagi huhu..sy bersyukur sangat sangat gtaw..
air dicincang xkan putos(eh btol ker)kite bkn siblings kan..tp pepatah ini bermaksud kaum melayu ttp berdarah sesama melayu..tiade ape yg bleh mempertikaikan itu..
bukankah islam mengalakkan kita untuk merapatkan silaturrahim sesama kita..
terima kaseh anon..Tuhan yang mampu balas itu..


then,,hari ini saie happy bagai nak gler..

p/s ketawalah selagi kamu mampu..kerna esok atau lusa belom tentu kamu bisa menikmati keindahan tersenyum..

                         

Terima Kaseh Sudi Layan Entry Nana.Suke?Like Jep

0 sudah selongkar rahsia Nana:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



SEGALA YANG TERCETAK DIATAS ADALAH HAK MILIK NANA FARINA@COPYRIGHT