Friday, 10 May 2013

Segmen Follow Sampai Lebam by Nana Farinaa

Views
Assalamualaikum si comel yang wangie dan bucuk :')

okay . hari ini , nana memang gedik nak buat segmen yang simple sesangat nii , sama-sama lah kita follow sampai lebam , korang pon tahu kan apa kelebihan bila kita join segmen . secara automatik , follower akan bertambahkan -_- . jom la join ramai-ramai . mudah sangat .


syarat-syarat : 1. follow blog nana, if ade tweeter follow lah kay , then mention ,     nana akan follow balik :')
                       2.buat satu entry , tajuk nye SEGMEN FOLLOW SAMPAI LEBAM BY NANA FARINAA
                       3.dalam entry tuu mudah je ,, letak link blog korang, then , sekeping gambar korang . tag pada 2orang , make sure mereka tahu.

okay . simple kan . sangat mudah .. once dah cukup peserta nana akan hapdet senarai peserta , time tuh laa kita follow mereka sampai lebam . jyeah ! jom la ramai-ramai join . mudah sangat :')

due date : tak sure , yang sure join la ye korang :')

Terima Kaseh Sudi Layan Entry Nana.Suke?Like Jep

1 sudah selongkar rahsia Nana:

Hamir Rahman said...

selamat bersegment :D

hye nama saya amer jaya. empunya blog amercorner.com.
Saya ingin menjemput tuan blog untuk join giveaway pertama saya untuk tahun ini.

Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html
giveaway tamat . 8.6.2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



SEGALA YANG TERCETAK DIATAS ADALAH HAK MILIK NANA FARINA@COPYRIGHT