Saturday, 2 March 2013

Cik meyl buat bisnes shawl half moon

Views
Assalamualaikum . hai semua .

lama betol tak jenguk blog , berhabuk betul . maaf yer . hilangnya cik meyl seketika dari dunia blog adalah kerana beberapa faktor yang sengaja  cik meyl buat . ops !!! ekceli, cik meyl ade banyak masalah , di tambah pula jadi cikgu sementara . memang menyeronokan .

cik meyl tak nak banyak cakap , cik meyl nak to be honest dengan u olls yang cik meyl sekarang dah mula nak buat bisnes online . tudung shawl half moon :') . InsyaAllah will be launch tak lame lagi .. kalau korang tak tahu apa itu tudung shawl half moon . meh cik meyl tunjuk kan ..mai rapat-3 . lebih kurang macam nie yer


okay , nie laa shawl yang bakal cik meyl buat . InsyaAllah .
credit to:tuan gambar



nie pulak cara pakainya yer


sekarang nie , cik meyl dah ambik tempahan tau ...tapi mostly cik meyl buat , then cik meyl jual jer... kekadang jer amik tempahan . InsyaAllah nanti dah siap shawl half moon tuh , cik meyl akan publish yer :')


okay dear , tenkiu for spend ur time to read  my bisness entry . so sape2 yang dah berminat . boleh inform yer :')

see you for nest entry . jaga diri yer my readers . always love u all .

assalamualaikum dear :')




Terima Kaseh Sudi Layan Entry Nana.Suke?Like Jep

1 sudah selongkar rahsia Nana:

AyueJean AJ said...

Dah berbisnes dah...
Gudluck... =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



SEGALA YANG TERCETAK DIATAS ADALAH HAK MILIK NANA FARINA@COPYRIGHT